NOVOLETNI POTOP 1. 1. 2015 OB 13h Velenjsko jezero

 

npvPotapljači DPD Jezero Velenje tokrat prvi dan novega leta 2015 že 20. leto zapored odpiramo novo potapljaško sezono. 20. novoletni potop v Velenjsko jezero je prerasel v pravo potapljaško tradicijo, ki se ga udeležijo potapljači iz celotne Slovenije. Med neustrašne potapljače, ki se redno udeležujejo novoletnega potopa, so tudi pripadniki Podvodne reševalne službe Slovenije, ki so pripravljeni in usposobljeni za posredovanje tudi v takih ekstremnih razmerah v primeru nesreč ter drugih potreb.

Čeprav je Velenjsko jezero ledeno mrzlo, potapljači premagamo mraz in se potopimo v globino, kjer tudi nazdravimo. Na takšen način potapljači že vse od leta 1995 začenjamo potapljaško sezono.

Na novega leta dan se lahko zabavajo prav vsi oboževalci potapljanja in obiskovalci, ki ne želijo zamuditi tako zanimivega dogodka. Ravno zaradi tega, ker skupaj zmoremo več, vas obveščamo in prosimo, da bi dober glas o pogumnem potopu deklet in fantov ponesli med svoje prijatelje, gledalce, poslušalce in bralce. Hkrati vas vabimo, da se dogodka udeležite tudi sami in doživite prav poseben prvi dan novega leta 2015. Vabilo za vas v priponki…

Nepozabno doživetje in zanimivo potop pod gladino Velenjskega jezera – vse to in še več organizirajo pripadni potapljači DPD Jezera Velenje. Poskrbljeno bo za dobro hrano, pijačo in glasbo. Se vidimo!

Želimo vam vse lepo v prihodnjem letu in varno potapljanje!

Potapljaški pozdrav,
potapljači DPD Jezero Velenje

Povezane slike: