drmonlineDRM Ljubljana organizira 8. natečaj podvodne fotografije DRM OnLine. Natečaj bo potekal od 1. decembra 2014 do 31. januarja 2015. To je časovno obdobje, v katerem lahko fotografi pošljejo fotografije, ki so jih posneli v pretekosti. Rezultati bodo objavljeni na strani www.drm-drustvo.si, zmagovalci pa bodo še dodatno obveščeni preko elektronske pošte.

 

 

Tudi letos je natečaj odprt za fotografe, ki pri svojem delu uporabljajo DSLR ali kompaktne aparate, ki tekmujejo v ločenih tekmovalnih skupinah. Za vse tekmovalce so na tekmovanju razpisane tri kategoriji:

V kategoriji »Podvodni ambient« pričakujemo predvsem slike, ki čim lepše ponazarjajo podvodno pokrajino. Fotografirane naj bodo prvenstveno s širokokotnimi optikami.

V kategoriji »Podvodno življenje« pričakujemo predvsem slike, ki čim lepše ponazarjajo kakršnokoli podvodno življenje, vključujoč rastline in živali.

V kategoriji »Sladke vode« pričakujemo predvsem slike, ki čim lepše prikazujejo podvodni svet sladkih voda, bodisi podvodno pokrajino ali pa življenje v sladkih vodah.

 

Tekmovalec lahko v posamezni kategoriji tekmuje le z eno fotografijo. Podelili bomo tudi nagrade in kolajne za dosežene uvrstitve.

 

Prijava na natečaj
Fotografi pošljejo po eno fotografijo za vsako kategorijo (skupaj dve fotografiji) in svoje podatke na elektronski naslov drm-online@drm-drustvo.si. Udeležba natečaja je brezplačna. Podrobna navodila za prijavo najdete v razpisu. Če tekmovalec pri svojem delu uporablja tako SLR kot kompaktne aparate, se lahko udeleži obeh tekmovalnih skupin.

 

Prednost takšnega tekmovanja je predvsem, da udeleženci nimajo nobenih stroškov, udeležba je sila preprosta, fotografije pa ocenjujejo najboljši podvodni fotografi pri nas – Borut Furlan, Andrej Voje in Irena Čok.

 

Razpis, potek tekmovanja, tehnične omejitve in ostale podrobnosti si preberite v RAZPISU.

 

Za vsa vprašanja smo na voljo na drm-online@drm-drustvo.si

Obiščite nas na: http://www.drm-drustvo.si

Povezane slike: