Slovenska potapljaška zveza in Potapljaško društvo GA-PO-RA iz Gornje Radgone organizirata jesensko čiščenje reke Ščavnice. Ščávnica je reka v severovzhodni Sloveniji, desni pritok Mure. Čistilno akcijo podpira podjetje SPAR Slovenija, ki si v okviru družbeno odgovorne akcije Razmišljaj EKOlogično prizadeva za ekološko ravnanje, večkratno uporabo nakupovalnih vrečk, manjšo potrošnjo lahkih plastičnih vrečk in trajnostno razmišljanje.

Na čistilno akcijo vabimo vse, ki se zavzemate za ohranjanje čistega okolja in naših voda, da skupaj očistimo Ščavnico ter njeno okolico nepotrebnih odpadkov.

Akcija bo v soboto 14. 10. 2017, z zborom pred Prostovoljnim gasilskim društvom Gornja Radgona, Gasilska cesta 2 ob 8. uri in se prične takoj po uvodnih navodilih. Akcija se bo zaključila z analizo ob 13. uri pred Gasilskim društvom Gornja Radgona.

Svojo prisotnost nam sporočite do četrtka, 12. 10. po e-pošti: operativa@gapora.si. V primeru dežja, se akcija prestavi na naslednjo soboto 21. 10. 2017 ob 8. uri.

vabilo na čistilno akcijo Ščavnica

Povezane slike: