Slovenska potapljaška revija

Leta 2002 se je rodila SLOVENSKA POTAPLJAŠKA REVIJA, ki smo jo preprosto poimenovali POTAPLJAČ. Potapljač je nadaljevanje izkušenj, ki smo si jih pri Slovenski potapljaški zvezi nabirali najprej preko Potapljaških novic in v nadaljevanju pri Potapljaški prilogi v reviji Val. Uspehi pri slednji in želja, da bi naši potapljači bili še bolje informirani so nas vzpodbudili, da smo se lotili samostojne revije.

Potapljač izhaja šest krat letno in člani SPZ ga po pošti prejemajo na dom. Ambicije revije pa niso le biti bilten SPZ, temveč biti kvalitetna in lična potapljaška revija, v kateri zanimivo in koristno branje najde širok krog bralcev. Revijo priporočite tudi kolegom potapljačem, ki še niso člani SPZ. Široko zastavljene ambicije zahtevajo tudi širok krog sodelavcev. K sodelovanju vabimo vse, ki vas veseli pisanje reportaž, izobraževalnih člankov, tehničnih novosti in drugih vsebin povezanih s potapljanjem.

V Potapljaču imajo prostor za predstavitev tudi potapljaška društva, ki lahko po tej poti na svoje prireditve povabijo čim širši krog kolegov iz vse Slovenije. Športniki nas bodo povabili na tekmovanja, kjer bodo ob še številčnejši podpori navijačev lahko dosegali še boljše rezultate. Naši vrhunski podvodni fotografi pa s svojimi fotografijami zagotavljajo visoko estetsko in umetniško vrednost revije.

Prav tako so vabljeni sponzorji s svojimi ponudbami za člane SPZ. SPZ si prizadeva članom zagotoviti čim več ugodnosti in bonitet, o katerih vas bomo obveščali v posebnih rubrikah.

Posebna pozornost je namenjena izobraževanju potapljačev, kar je temeljnega pomena pri zagotavljanju našega slogana ZA VARNO POTAPLJANJE. K sodelovanju na tem področju še posebej vabimo inštruktorje, ne glede na šolo po kateri poučujete.

Potapljač je revija potapljačev za potapljače!

Želimo vam prijetno prebiranje.

Za uredniški odbor
doc. dr. Mitja Slavinec

 

* * Revija Potapljač je od 34. številke dalje na ogled tudi v elektronski obliki …

 

NAROČILO NA REVIJO POTAPLJAČ:

Revijo Potapljač prejemajo vsi člani SPZ brezplačno! Na revijo se lahko naročijo tudi nečlani. Letna naročnina se poravna po izstavitvi računa. Naročilo (navedite ime, priimek, točen poštni naslov kamor naj dostavljamo revijo) nam pošljite NAROČAM REVIJO na spz@spz.si , kjer lahko naročite tudi stare številke revije Potapljač, če so na zalogi.

 

NAVODILA AVTORJEM PRISPEVKOV:

Prispevke za objavo v reviji pošljite do konca parnega meseca na naslov PRISPEVEK ZA OBJAVO na spz@spz.si. Fotografije pošljite ločeno, kot prilogo. Skenirane naj imajo gostoto vsaj 350 dpi. Objavljeni članki so honorirani !
Pri pošiljanju prispevkov navedite svoj naslov, davčno številko in telefonsko številko, da vas lahko kontaktiramo.
V objavo sprejemamo tudi pisma bralcev ter male oglase, dolžine do 160 znakov. Za člane je objava brezplačna.Predloge in pripombe za še boljšo revijo pošljite odgovornemu uredniku.

 

OGLAŠEVANJE:

Za oglaševanje vaših izdelkov in storitev v reviji Potapljač pišite na OGLAŠEVANJE spz@spz.si, za oglaševanje na naših spletnih straneh pa na www.spz.si!

 

Pregled revij Potapljač v PDF obliki…