Slovenska potapljaška revija

Leta 2002 se je rodila SLOVENSKA POTAPLJAŠKA REVIJA, ki smo jo preprosto poimenovali POTAPLJAČ. Potapljač je nadaljevanje izkušenj, ki smo si jih pri Slovenski potapljaški zvezi nabirali pri Potapljaških novicah in je po več kot dvajsetih letih še zmeraj edina potapljaška revija pri nas.

Potapljač izhaja šest krat letno in člani SPZ ga po pošti prejemajo na dom. V reviji zanimivo in koristno branje najde širok krog bralcev, zato jo priporočite tudi kolegom potapljačem, ki še niso člani SPZ. Krog avtorjev širimo iz leta v leto in vse, ki vas veseli pisanje reportaž, izobraževalnih člankov, tehničnih novosti in drugih vsebin povezanih s potapljanjem prijazno vabimo k sodelovanju.

Posebna pozornost je namenjena izobraževanju potapljačev, kar je temeljnega pomena pri zagotavljanju našega slogana ZA VARNO POTAPLJANJE. K sodelovanju na tem področju še posebej vabimo inštruktorje potapljanja.

Prav tako so vabljeni sponzorji s svojimi ponudbami za člane SPZ. SPZ si prizadeva članom zagotoviti čim več ugodnosti in bonitet, o katerih vas bomo obveščali v posebnih rubrikah.

Potapljač je revija potapljačev za potapljače!

Želimo vam prijetno prebiranje.

Za uredniški odbor
prof. dr. Mitja Slavinec

 

* * Revija Potapljač je od 34. številke dalje na ogled tudi v elektronski obliki …

 

NAROČILO NA REVIJO POTAPLJAČ:

Revijo Potapljač prejemajo vsi člani SPZ brezplačno! Na revijo se lahko naročijo tudi nečlani. Letna naročnina se poravna po izstavitvi računa. Naročilo (navedite ime, priimek, točen poštni naslov kamor naj dostavljamo revijo) nam pošljite NAROČAM REVIJO na spz@spz.si , kjer lahko naročite tudi stare številke revije Potapljač, če so na zalogi.

 

NAVODILA AVTORJEM PRISPEVKOV:

Prispevke za objavo v reviji nam pošljite do konca parnega meseca z naslovom PRISPEVEK ZA OBJAVO na spz@spz.si. Fotografije priložite ločeno, kot prilogo. Skenirane naj imajo gostoto vsaj 350 dpi.
Avtorjem nadomestimo stroške nastale s pripravo člankov. Pri pošiljanju prispevkov navedite svoj naslov, davčno številko in telefonsko številko, da vas lahko kontaktiramo.
PREDLOGE IN PRIPOMBE za še boljšo revijo pošljite odgovornemu uredniku na spz@spz.si.

 

OGLAŠEVANJE:

Za oglaševanje vaših izdelkov in storitev v reviji Potapljač pišite na OGLAŠEVANJE spz@spz.si, za oglaševanje na naših spletnih straneh pa na www.spz.si!

 

Pregled revij Potapljač v PDF obliki…