EKO KRKA 2018-Potapljači za čisto KRKO 8.9.2018 v Novem mestu

Klub za podvodne aktivnosti Novo mesto letos praznuje 45-let delovanja in prireja že 25-ekološko akcijo čiščenja reke Krke. Vsa ta leta smo akcijo izvajali tudi pod okriljem Slovenske potapljaške zveze.
Ob tem zahvaljujemo vsem, ki ste nam do sedaj na kakršnikoli način pomagali, da lahko danes rečemo, da je tudi z našo pomočjo Krka vse lepša in vse bolj privlačna tudi za obiskovalce ob in na vodi ter seveda tudi pod vodo.
Kot vsako leto tudi letos na akcijo vabimo vse potapljačice in potapljače, ki vam je pomembna tudi skrb za okolje in imate voljo, da bi naše vode očistili nepotrebnih odpadkov, ki se žal tudi še danes znajdejo v njej.
Seveda se bomo, tako kot vsa leta do sedaj trudili, da se boste med nami čim bolje počutili.
Letošnje leto se bo akcija odvijala v soboto 8.9.2018 v Novem mestu.
Zbor udeležencev bo pred KLUBOM ZA PODVODNE AKTIVNOSTI NOVO MEST, Župančičevo sprehajališče 1, 8000 Novo mesto med 9:30 in 10:00 uro. Prosimo vse potapljače, da s seboj prinesete polne jeklenke.

Več informacij in prijave pa na http://www.kpa.si/interna/eko.php

Čistilno akcijo podpira podjetje SPAR Slovenija, ki si v okviru družbeno odgovorne akcije Razmišljaj EKOlogično prizadeva za ekološko ravnanje, večkratno uporabo nakupovalnih vrečk, manjšo potrošnjo lahkih plastičnih vrečk in trajnostno razmišljanje.

Povezane slike: