DanD-Susak

Seznam potapljaških društev včlanjenih v SPZ

Seznam se izdeluje dinamično iz trenutnih podatkov o vplačanih enoletnih članarinah (365 dni). Društva so v seznamu razvrščena padajoče po številu svojih članov.  Simpatizerji SPZ  so tiste osebe, ki so plačale članarino SPZ vendar niso navedle pripadnosti nobenemu društvu.

S klikom na spodnjo povezavo boste preusmerjeni na seznam društev. Izpis lahko traja kakšno minuto. V kolikor imate težave z odpiranjem povezave nam to sporočite na app@spz.si

Izdelaj trenutni seznam društev …

Lokacije društev

Zemljevid prikazuje lokacije društev včlanjenih v SPZ, ki so nam sporočili koordinate za vnos na zemljevid.

VPIS NA ZEMLJEVID: Če želite, da bo vaše društvo prikazano na zemljevidu, postavite kazalko na točno lokacijo, kjer domuje društvo in nam sporočite obe koordinati, ki sta prikazani v desnem spodnjem vogalu zemljevida (lahko naredite ekransko sliko, na kateri se vidita koordinati) ter nam pošljite koordinate društva na naslov www@spz.si.

NAVIGACIJA PO ZEMLJEVIDU:
Premakni zemljevid: klikni+povleči.
Približaj/oddalji pogled: kolešček na miški  točko pod kazalnikom približa ali oddalji, dvoklik približa točko dvoklika.

Zgodovina članstva v SPZ …

Letni popisi društev in številčnega stanja njihovih članov (stanje s pripadajočim številom delegatov za skupščino SPZ za naslednje leto je izdelano po stanju na zadnji dan v letu).

2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001