Potapljaški centri SPZ

Potapljaški centri so temelj potapljaške industrije in s tem tudi eden od temeljnih kamnov SPZ-ja. Zaradi tega SPZ centrom nudi možnost tesnejšega sodelovanja. To na eni strani zagotavlja večjo varnost in kakovost storitev za končnega uporabnika (člana SPZ) in na drugi strani splošno prepoznavnost potapljaškega centra širši potapljaški skupnosti.

Centri, ki se odlikujejo po kakovostnih storitvah, članom SPZ pa zagotavljali posebne ugodnosti, lahko pridobijo naziv Potapljaški center SPZ..

Bi postali tudi vi Potapljaški center SPZ? Pišite nam na spz@spz.si?

Glede na obseg storitev, velikost in oblike sodelovanja s SPZ-jem, smo oblikovali tri stopnje Potapljaških centrov SPZ:

 

SPZ_PC_1_mPotapljaški center SPZ* je center, ki ponuja osnovne pogoje za varno in zanimivo potapljanje.

 

SPZ_PC_3_mPotapljaški center SPZ*** je center, ki poleg osnovnih pogojev za varno in zanimivo potapljanje ponuja svojim strankam tudi prevoze z lastnim plovilom ter ponuja višji standard storitve.

 

SPZ_PC_5_mPotapljaški center SPZ***** je najvišja kategorija potapljaškega centra, ki poleg ostalih stvari nudi svojim strankam možnost nakupa potapljaške opreme in možnost potovanj s potapljaškimi aktivnostmi ter je odprt celo leto.

 

Potapljaški centri SPZ nudijo članom SPZ najmanj 10 %  popusta na storitve ali nakup potapljaške opreme, možnost včlanitve v SPZ v prostorih centra, dodatne popuste inštruktorjem in podobno.