pokazi.aspServiserjem potapljaške opreme
Zadeva: Seznam pooblaščenih serviserjev potapljaške opreme
 
 

Spoštovani

V skladu z lansko napovedjo, bomo v okviru akcije Moj serviser s serviserjem z največ storitvami članom SPZ (glede na zbrane kupončke SPZ) pripravili reportažo v reviji Potapljač. Vabimo vas, da nam kopije kupončkov pošljete na naslov spz@spz.si ali na naslov Slovenska potapljaška zveza, Celovška cesta 25. 1000 Ljubljana.

Z akcijo bomo nadaljevali tudi letos, zato vas vabimo, da preverite vaše podatke in nam do 16. aprila na naslov spz@spz.siposredujete morebitne spremembe. V primeru, da gre za vsebinsko razširitev dejavnosti priložite tudi kopije dokazil s katerimi boste izkazali za katere znamke potapljaške opreme ste licencirani.

Seznam pooblaščenih serviserjev potapljaške opreme in priporočila bodo brezplačno objavljena na spletni strani SPZ in v eni od revij Potapljač. V kolikor se odločite, da članom SPZ pri svojih storitvah odobrite vsaj 10% popusta bomo to brezplačno navedli v reviji Potapljač, pripravili pa smo vam tudi poseben paket za reklamna sporočila v reviji, kjer vam odobrimo 50% popusta. S serviserjem z največ storitvami članom (glede na zbrane kupončke SPZ) bomo naslednje leto naredili reportažo v obsegu vsaj ene strani v reviji.
Vabljeni k sodelovanju, za podrobnejše informacije pa smo vam na razpolago na naslovu spz@spz.si ali po telefonu 031 320 992.

Lep potapljaški pozdrav,
dr. Mitja Slavinec