Potapljači DPD Jezero Velenje vas tudi letos vabimo, da skupaj prvi dan novega leta 2020 odpremo potapljaško sezono. Tokrat bomo pripravili sedaj že tradicionalni petindvajseti potop v Velenjsko jezero, ki se ga udeležijo potapljači iz celotne Slovenije.

Dogodek je po četrt stoletni tradiciji med potapljači že dobro poznan, nekateri prihajate vsako leto, nekateri občasno. Vsem pa je skupno, da se radi vračate v našo prijetno družbo in veste, da znamo za vas tudi dobro poskrbeti.

Razvajanje, ki nam ga ponuja ledeno velenjsko jezero pa je prav tako posebno na prav posebni dan – prvi dan v letu. Na takšen način potapljači že vse od leta 1995 začenjamo potapljaško sezono.

Ker rek »več nas je boljše je« še kako drži tudi v tem primeru, vas vabimo, da se dogodka udeležite tudi sami in doživite prav poseben prvi dan novega leta 2020 ob 13 uri. Povabite svoje prijatelje in znance.

Nepozabno doživetje in zanimivo potop pod gladino Velenjskega jezera – vse to in še več organizirajo potapljači DPD Jezera Velenje.

Želimo vam vse lepo v prihodnjem letu in varno potapljanje!

Potapljaški pozdrav,

potapljači DPD Jezero Velenje

Povezane slike: