VABILO NA NOVA SUBOV POTAPLJAŠKI VEČER – Predstavitev knjige Gorana Butajla » Ronilački vodič po Jadranu«

V četrtek 28. marca 2024 vas vabimo v Podgorje pri Kamniku ( Dom KS, Podgorje 55a ) na zadnji Nova subov Potapljaški večer te sezone kjer nam bo Goran Butajla predstavil pravkar izdano knjigo RONILAČKI VODIČ PO JADRANU.

Knjiga je izšla ta mesec in bo premierno predstavljena na Nova subovem Potapljaškem večeru.

Goran Butajla, glavni urednik odlične Hrvaške potapljaške revije SCUBAlife, potapljaški inštruktor z dolgoletnimi izkušnjami, odličen podvodni fotograf in lastnik potapljaškega centra »Ronilački raj« na Lastovu, je to knjigo pripravljal več kot 5 let.

Gre za knjigo ki na 347 straneh predstavi 130 najboljših potapljaških lokacij na Jadranu. Goran je avtor teksta in fotografij, knjiga je v prvi vrsti namenjena rekreativnim potapljačem, opisane pa so tudi nekatere globje lokacije, poleg tega pa knjiga poleg opisov lokacij vsebuje poglavja o nacionalnih parkih, globokih razbitinah, antičnih nahajališčih in posebno poglavje o rdečih koralah. Knjiga je v trdi vezavi, tisk je »luksuzni«, velikost knjige je skoraj formata A4.

Na Nova subovem Potapljaškem večeru bo knjigo mogoče kupiti po promocijski ceni 40 €, seveda pa bo Goran tudi podpisal vsak izvod.

Če vas zanima nakup knjige nam sporočite, da približno vemo koliko izvodov knjige naj Goran prinese s seboj.

Torej obeta se nam izjemen potapljaški dogodek, prisrčno vabljeni v Kamnik, začnemo ob 19. uri.

PK Nova sub Kamnik